Sunday, March 18, 2012

Tribute : Selamat Pengantin Baru !

video
Internasionale (dum dum tak cover)

time belek2 koleksi klip video yang bersepah-sepah dalam external hard disc,gua terjumpa video ni.mengingatkan gua zaman muda2 dulu (muda la sangat) time tengah menggila jamming.bole dikira time ni kami tengah kemaruk nak main laju2.lagu balada ramlah ram yang slow2 pun kalo bole nak cover main laju2.bila dah tepu sangat main lagu 3,4 kord rock hentam keromo ni,kitorang cover pulak lagu2 punk rokk yang bole di-sing along.sampaikan lagu brothers 'teman sejati' pun kami pernah bawa dalam versi thrash.memang jahanam.haha ! bila diingat balik,ketawa sorang diri jugak dibuatnya.kalo tak silap video ni direkod tahun 2008/2009 macam tu.memang totally D.I.Y.studio jamming ni pun dengar2 dah R.I.P..

sebenarnya tujuan gua post video ni sebagai tribute buat drummer merangkap kawan sekampung,kaki ngeteh tarik teh,kawan borak kosong mahupun kakitangan awam kerajaan yang hari ni selamat berakad nikah.sekarang ni memang musim tengok membe2 tunang & naik pelamin agaknya.gua jugak yang masih ditakuk lama.semoga berkekalan hingga ke anak cucu.hardcore2 jugak alau,jangan lupa rumah tangga sudah.haha !

insyallah majlis pihak laki nanti gua datang kalo tak ada aral melintang.kalo ada live band lagi ngam.bole lepas gian testing power lepas dah lama tak beraksi :p agak2 bole lagi ke nak ketuk drum laju2 lepas dah kawin ni?hehe..btw,selamat pengantin baru !

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...