Tuesday, April 14, 2009

Aku Tak Study Lagi..

ahh baru lepas lega abes test yang berselang2 menanti.sampaikan hari ahad lepas pun ada test.nasib test yang last untuk sem ni.ah sedap sket aku rase..kalo tak aku dgr asyik la test,test dan terus test ! muak aku..

buat mase skrg tak ada dah aku dgr test2 tp term baru final pulak...

untuk beberape minggu ni aku tak dpt nak update sgt blog.insyallah kalo ada mase aku rajin2kn jgk diri update blog..

'aku tak study lagi !'

ayat ni memang famous dikalangan bdk2 aku.pdhal dah berat kepale terlebih study.asshole !

mcm ne 'trade mark' ni boleh wujud pun aku tak pasti..

ha skrg cume menunggu cuti 2 bulan lebih..yeehaaaa !

5 comments:

  1. haha...
    blaja menulis blog la ni badigol...

    ReplyDelete
  2. ayat kamil dah feymes...blehlaa publish autobiograf kamil...gua bangga sama lu laa..
    idup forcast!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...