Thursday, April 30, 2009

This Is What I Call The Best Time Of My Life !

salam semua.kabare?hopefully sihat sentiasa disamping awek tersyg ! huh !diam tak diam dah nak dekat sampai penghujung semester dah.gua rase mcm baru masuk sem baru.cepat sungguh masa berlalu.sbb tu entry sblum ni gua ckp yang masa tu kdg2 berMASAlah..

skrg gua tinggal lg 1 paper je sblum gua bole berehat panjang.hopefully cuti sem selama lbh kurang 2 bulan ni menjanjikan kepuasan dalam idup gua.dh la dulu mase cuti sem gua kene buat short semester.amek mase cuti aku betol ! tp cuti sem kali ni gua memang free.cuti ni gua tak ada plan ape2 pun lg.maybe gua keje memandangkan gua memang sangkak.adalah sgt tidak fun bile 'kering' mase tgh holiday.sbb time ni la gua duit selalu keluar dari poket.paling busuk pun akan kuar duit untuk minum2 kat mamak.tu memang pasti berlaku bile cuti sem.conform tak dapat elak !

dulu gua selalu sibuk nak cuti.'bile nak cuti sem ni?dh tak sabo !' ayat ni memang selalu terlintas kat kepale otak aku.tp bile dah dekat nak cuti sem ni gua rase mcm ada sesuatu yang membuatkan perasaan gua bercampur aduk ! fun,sedih,rindu,etc..selama 3 sem gua lalui tapi sem ni gua rase plg rare & fun.'this is what i call the best time of my life !'

kdg2 gua rase sedih bile memandangkan bdk2 kolej gua yang dh nak grad (angah,din org tua,abe,ajol,capang,mendez) thanks for that moment ! i'll remember until the end of the journey.perpisahan demi perjuangan ! gud luck kwn !

sem ni jgk ada sket perit bagi gua.dh la drop subjek mechanics of solid 2.gua akan amek subjek 'killer' ni sem dpn.subjek ni memang tough kate lecturer & bdk2 gua.moga2 gua lepas sem dpn untuk subjek ni.aku malas nak repeat byk kali.kalo lecturer hot2 sume yang ajak subjek ni tak pe gak nak repeat sampai lebam..lg satu gua tak bole blah subjek design untuk sem ni.subjek 2 jam kredit yg mengalahkan 21 mate kredit.keje super banyak ! tp moment of glory untuk subjek ni mase competition device group gua berjaya dpt naib johan ! (makan free kat ayam mas memang best !) tgu device kami kat toy r' us ! :p

terlalu banyak hendak diceritakan.penat gua menaip.gua nak stop dulu.gua akan continue jadi blogger bile gua jobless nanti.stay tune & happy holiday bastards !

Playlist : Ramli Sarip - Perjalanan Hidup

3 comments:

  1. yey!
    da abes xam.
    blk dlu yea..;p

    ReplyDelete
  2. fak exam!
    fak holiday!
    fak blogger!

    ReplyDelete
  3. bagus2x...keje jangan tak keje...kumpul duit bebanyak..lehla bayar lu punyer utang..haak!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...