Thursday, July 23, 2009

Musykil ?

gua ada sedikit musykil.selalu gua tak berape angkat kesah sgt tp ape yang melanda diri sejak dua menjak ni memang agak kerap jgk la..

'kenape mate gua belum kul 12 lg dh ngntok giler ?'

adakah ni tanda2 gua akan kawin dalam mase terdekat ?

ish..........

bangang gua kejap !

eh silap...bingung gua kejap !

*********************************

sila menghayati kisah benar ni..

kisah benar 1 :
semalam gua bantai mee sedap 1 paket (thanks kamil ! gua sayang lu lg !) lepas abes kelas ptg.malam plak kene burger benjo 1 burger ayam 1 !

kisah benar 2 :
ari tu gua kene nasi lemak ayam kat kedai mamak.balik je bilik mate gua dah berpinau..gua tak deny kalo sbb ni membuatkan mate gua ngntok terlalu awal..

kisah benar 3 :
ari tu (lupe ari rabu ke selasa) straight gua bantai tido lepas balik 1 kelas petang.siap gua mimpi best2 lg..tp peliknya mata gua boleh ngntok awl jgk..oh ya ! malam tu gua tak santap ape2 makanan..

notakaki : eh ada seseorang rindukan gua ape ? musykil jgk ni..

5 comments:

  1. mungkin myra perlukan lu skrg! ;)

    ReplyDelete
  2. mimpi best2 tu mimpi basah ke x?

    ReplyDelete
  3. lionel tahi : gua perlukan ciuman lu jgk !

    taz : kawin dlm mimpi..sama jessica alba bole?

    kucai : tak basah..ni mimpi kering !

    ReplyDelete
  4. ahahhaha...
    ngek btol bdk ni..
    mu da mlantak abes2san,
    mne xntok ngek..adoi..
    2 bkn tanda2 kawin awal,
    2 tnda2 nk jd geng tok sami dh.
    adoiiii....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...