Saturday, February 7, 2009

If We Can Back To The Past..

jika ada kesempatan kembali pada masa lampau


'mengubah kembali langkah atau keputusan yang pernah tersilap dibuat suatu ketika dulu..'

'menggamit memori indah masa lampau'


tak da la pulak scienist handalan dunia
yang nak cipta mesin back to the past...


macam dalam cite back to the future tu..



kalo ada kan lagi indah kehidupan ni..

5 comments:

  1. lu jadi tuhan r!
    leh back to basic ;)

    ReplyDelete
  2. betul kate shahrul tu
    dak pon u sendiri
    cipta mesin tu
    hhihihih =)

    ReplyDelete
  3. shahrul azry : gua bukan ditakdirkan jadi tuhan..

    cima : haha..design pn dah pening.ni kn nak cipta terus..bole kene migrain den..:p

    ReplyDelete
  4. Salam Ziarah,

    Nak join port boleh???
    Kalau balik ke zaman dulu, I want to be best student!!
    hahahahahaha

    Time skolah dulu aku tak bijak!!!
    ;p

    Salam Perkenalan.

    ReplyDelete
  5. wslm..
    bole aje..:)

    p/s : aku pn rindu time skola dlu.best !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...