Tuesday, September 13, 2011

Balance

dalam hidup ni kena fair,kena balance.kalo nak pancung kena sama rata.sebole-bolehnya elak berat sebelah.tak percaya tanya salleh yaakob.dia memang ikon,dia memang role model.tak dinafikan.

memandangkan ramai dah berjaya berpuasa selama sebulan,so tak salah kalo mood aidilfitri tu dipanjangkan jugak selama sebulan.baru fair,balance ye tak?biarkan kuih raya tersusun cantik atas meja ruang tamu rumah,pastikan air bikarbonat F&N masih ada simpan spare,pastikan balang2 kuih masih diisi penuh.jangan pulak baru masuk minggu kedua dah simpan kuih raya dalam peti ais,balang kuih raya dah simpan dalam kabinet,kuih raya dah abes kena makan semut.ceit jangan !

memandangkan sebelum ni gua penah post video klip susana hari raya dendangan si cilik nuar zain dengan ellina,so ape la kiranya kalo gua post sebiji lagi klip video sempena lebaran yang datang dari seberang.

adoi tiba2 je gua rase nak capai gitar dan main lagu ni.kord dia cuma G,D dengan C.eh macam senang je buat lagu raya kan?

marjinal - lebaran
video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...