Monday, January 24, 2011

5 PAGI

sekarang ni jam dah menunjukkan pukul 5.25 pagi.suasana kat luar memang tenang dan sunyi sambil diselangi bunyi cengkerik yang sesekali memecah keheningan pagi.dari tingkap bilik aku dapat melihat hanya terdapat sebiji dua jiran depan bilik aku yang masih terang biliknya.kebanyakannya dah light off menandakan sedang ramai yang masih dilena mimpi barangkali.aku yang terjage pukul 5 tadi terus tak bole nak pejamkan mata.dah pakse2 pun tak mau pergi jugak.last2 aku bangkit dari katil.give up punye pasal.sejak dua menjak ni aku kerap kali jugak terbangun jauh2 pagi.aku pun tak tahu la kenape.nak kate ada rase benda pelik tak ada pulak.kene nightmare pun tak ada.tapi enta la...yang peliknye aku selalu sangat terjage sekitar pukul 5 pagi macam tu.bukan hari ni je.tapi dah banyak kali aku perhatikan.ok aku tak mahu fikir bukan2.kalo besok terjage jugak aku buat dek je.

1 comment:

  1. Ada jin tolong kejutkan. 'Roomate' baru agaknya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...