Friday, January 7, 2011

Basikal

kadang2 bile tengok orang berbasikal ni,naik sangap plak kaki nak mengayuh.ahh ! kalo JPJ tak bagi green light amek lesen awal,gua rase scene basikal masih meriah lagi kot sekarang ni.

- BMX

-chopper


-mountain bike


gambar atas ni tiga model standard basikal kat malaysia.ahh ketiga2 model basikal tu gua dah ada dan penah bawak time sekolah dulu.sekarang ni je tak active main basikal.kalo dulu memang berhantu.sanggup abeskan duit raye semate2 nak bikin basikal.last2 hilang jugak kene rembat.

tapi model ni gua memang tak penah ada dan tak penah merase feel bawak dia macam mane.

sayang seribu kali sayang trend fixies bike ni tak muncul time scene basikal tengah jadi kegilaan budak2 basikal zaman gua dulu (tak macam sekarang,semua dah main motor je) memang sekarang ni tengah trend fixie bike.baru2 ni gua turun melake ada terjumpe segerombolan budak2 fixie bike sane.kalo kat johor ni memang la selalu jumpe.kat KL jangan cakap la.

'zai, lu xnak main fixie bikes??haha... - jimmy neutron'


p/s : kalo diberi peluang kembali ke masa silam,gua tak akan lupe nak berbasikal semula.siyes !

1 comment:

  1. hahaha....bangge kat blog lu ade ayat gua...haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...