Saturday, August 27, 2011

Double Meaning

masa gua kat study kat matrik dulu,membe gua ada hulur satu CD band pop punk terengganu.nama band tu the obvious.salah satu lagu dia yang gua suka sing along adalah 'the loser song'.lagu dia memang santai - tak ganas tak lembik.sedap2 buat layan perasaan.banyak maksud tersirat sebenarnya lagu ni even tema dia memang perihal orang putus cinta.

pagi tadi sementara tunggu sahur,gua sempat layan satu cerita omputeh.tajuk cerita dia he's just not that into you.cerita perihal relationship matter yang pada gua sangat adorable.gua berjaya stay tahan mata yang sedia rabak selama 2 jam semata-mata untuk stick dengan jalan cerita.nasib dalam external hard disc tak ada save cerita tragedi oktober.kalo tak sejam dua lagi pun gua sanggup buat marathon movie layan cerita awie ni pulak.

even blog ni adalah medan nak melepaskan segala rasa isi hati,tapi sejujurnya gua memang tak pandai nak menulis perihal perasaan dan soal hati.malah setiap kali nak menulis setiap kali itu jugak la akan tewas.

gua redha...gua berserah.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...