Saturday, March 5, 2011

Najwa Latif

awal2 gua nak bagitau najwa latif bukan name mak gua.jauh sekali name buah hati.tidak same sekali.before this gua memang tak kenal sape dia najwa latif ni.fauziah latif gua kenal la.

semalam time pergi art festival,organizer ada invite special guest iaitu najwa latif.sorang awek kecik molek bertudung yang berasal dari batu pahat.patot la ramai sangat awek2 kampus gua turun festival ni semalam.gua agak diorang nak tengok najwa latif ni perform kot.awal2 gua tertanya2 jugak sape la pulak najwa latif ni.padahal awek ni dah famous kat youtube.tak up to date langsung gua ni.

3 buah lagu dia main secara acoustic.gua lepak betol2 depan stage sebelah speaker.fulamak ! lunak merdu betol suara minah ni.serious sedap didengar.silap2 boleh tertido kalo tak pandai nak adjust tune masuk tido.sape kate artis youtube tak boleh pergi?hopefully minah ni pun boleh jadi macam ana raffalli one day.serious bakat dia menyanyi sambil main gitar tong dia berjaya memukau gua malam tu.



p/s : kalau suara gua merdu macam minah ni,gua pun tak segan nak upload sebijik video main acoustic lagu how deep is your love - bee gees kat youtube.cis gua paling benci bile sebot word 'kalau' sebab ia imaginary word.tapi gua terpakse jugak sebot bile dah terdesak macam ni.kahkahkah !

4 comments:

  1. yup..memang sedap pun.nasib tak tertido smlm tgk dia perform :p

    ReplyDelete
  2. semat siot header lu.lu belajar kat mane derrr..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...